Bundelapparaat of bundelmachine nodig?

Een bundelapparaat wordt ook wel een bundelmachine genoemd. Met een bundelapparaat weet u zeker dat uw goederen veilig en stabiel vervoerd kunnen worden. U kunt via de webshop verschillende bundelapparaten bestellen, u heeft daarbij de keuze tussen handapparaten en geautomatiseerde bundelmachines. Natuurlijk kunt u bij Fixpack Verpakkingstechniek ook terecht voor verpakkingsmaterialen zoals folie, omsnoeringsbanden en gespen.

 

Welk bundelapparaat kiest u?

Door uw goederen te bundelen loopt u het minste risico op beschadiging tijdens het transport. Om uw goederen te bundelen kunt u bij ons kiezen tussen verschillende bundelapparaten. U kunt hierbij denken aan omsnoeringsmachines, staalbandapparaten en foliewikkelaars waarmee u het verpakkingsproces volledig kunt automatiseren. Verwerkt u doorgaans slechts kleine oplages? Dan kunt u ook kiezen voor onze handapparaten. Met het handmatige omsnoeringsapparaat kunt u toch al snel 50 tot 250 banden per dag spannen.

Advies bij keuze bundelmachine

Welk bundelmachine u kiest, is afhankelijk van het product dat u wilt vervoeren en de oplages die u dagelijks verwerkt. Komt u er niet uit? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn de experts op het gebied van verpakkingstechnieken en kunnen u precies de voor- en nadelen van onze machines vertellen. Zo weet u zeker dat u een juiste keuze maakt voor uw bedrijf. U kunt ons altijd bellen op 0182-392288 voor een adviesgesprek.

De service van Fixpack Verpakkingstechniek

 

Naast onze hoogwaardige producten hechten wij veel belang aan een goede service. Wanneer u een product bij ons aanschaft houdt deze service voor ons niet op bij de levering. U kunt altijd op ons terugvallen voor informatie of advies. Geeft uw bundelmachine een storing aan? Dan kunt u gebruikmaken van onze storingsservice. Wij begrijpen immers hoe belangrijk het is voor uw bedrijf dat de machines goed functioneren. Voor meer informatie over onze service kunt u ons bellen op bovenstaand telefoonnummer. Wij zijn van 9u tot 22u telefonisch bereikbaar.