Plakbandapparaat kopen

Als u voor uw bedrijf veel dozen of pakketten verstuurt, is een plakband apparaat onmisbaar. Wanneer het om kleine oplages gaat, is een taperolhouder waarmee uhandmatig het plakband aanbrengt vaak voldoende. Grote hoeveelheden dozen kunt u makkelijker tapen met een elektronisch plakband apparaat. U vindt in onze webshop diverse apparaten voor het handmatig of elektronisch tapen van dozen en pakketten.

Elektronisch plakband apparaat

De aanschaf van een elektronisch plakband apparaat kan u veel werk uit handen nemen wanneer u grote hoeveelheden dozen wilt tapen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Baby Umet 75, een handig apparaat waarmee u een grote hoeveelheid dozen van dezelfde afmeting kunt tapen. U hoeft enkel de lengte van de dozen in te stellen, verder heeft u er geen omkijken naar. Heeft u zware pakketten of wilt u waardevolle spullen vervoeren? Dan kunt u beter kiezen voor het type B-6. Deze plakband apparaten zijn compatibel met papierplakband met diverse breedtes.

Taperollers

In onze webshop vindt u verschillende taperollers. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor plakband en andere materialen waarmee u uw pakketten zorgvuldig kunt verpakken. Weet u niet precies welke plakband apparaten passen bij uw pakketten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij beschikken over de nodige kennis en ervaring binnen de verpakkingstechniek en voorzien u graag van een professioneel productadvies.

De service van Fixpack Verpakkingstechniek

 

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw producten veilig te kunnen versturen. Daarom verkopen wij enkel verpakkingsmaterialen en -apparaten van de hoogste kwaliteit. Wij kunnen vrijwel al onze producten uit voorraad leveren. Vandaag besteld is dus meestal morgen al in huis. Heeft u vragen over onze producten? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0182-392288. Wij staan van 9u tot 22u voor onze klanten klaar.